25 / 04 / 2024

VakıfBank Birikimli Kur Korumalı Mevduat hesabını açıkladı

VakıfBank Birikimli Kur Korumalı Mevduat hesabını açıkladı

VakıfBank, günlük vadeli hesapta birikmiş olan tutarların Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı’na vade sonunda da otomatik olarak aktarılmasını geliştiren "Birikimli Kur Korumalı Mevduat" ürününü hizmete sundu.



Birikimli Kur Korumalı Mevduat, VakıfBank şubelerinden bir alt limit gerçekleşmeden açılabiliyor. İnternet bankacılığı ve VakıfBank Mobil uygulaması aracılığı ile yakın zamanda hesap açılışı oluşabilecek.

Bu günlük vadeli hesap, mutlaka bir kur korumalı hesap ile ilişkilendiriliyor ve mevcut ya da yeni açılacak bir Kur Korumalı lira Mevduat Hesabı’na bağlanabiliyor. Birikimli Kur Korumalı Mevduat’ta, alt limit olmadan para yatırma ve çekme işlemi gerçekleştiriliyor.

Verilen açıklamada görüşlerine yer verilmiş olan VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, tasarruf sahipleri için de Türk lirası birikim yapmayı daha kazançlı bir hale getirecek kur korumalı hesap portföylerini her gün büyüttüklerini dile getirdi.

Üstünsalih, "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı bulunan müşterilerimizin ya da yeni hesap açtırmak isteyen kişilerin hayatını kolay hale getirecek sektörde ilk olan bir ürün geliştirdik. Birikimli bir şekilde Kur Korumalı Mevduat, vade tarihini takip etmiş olmadan Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı’na bakiye aktarmayı sağlaması ile birikim yapmayı kolaylaştıran ve teşvik eden bir ürün. VakıfBank’ın sektöre kazandırdığı yeniliklerden biri olması sebebi ile de oldukça önemli. TL ile tasarruf yaparken de birikimlerinin değerini tutmak isteyen tüm müşterilerimiz için yenilikçi olan ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz" açıklamalarını yaptı.

VakıfBank Birikimli Kur Korumalı Mevduat hesabını açıkladı

TOKİ Çanakkale Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde inşa edilecek? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde hane geliri ne kadar? Asgari ücretliler için 2022 ucuz konut projesi detayları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön