24 / 04 / 2024

Ve İslam Memiş gram altın için fiyat verdi, "bu seviyeye gelir gelmez alın" dedi!

Ve İslam Memiş gram altın için fiyat verdi,

BDDK'nın hamlesinin ardından altın ve doların düşüşe geçmesiyle Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten beklenen açıklama geldi. Memiş, gram altın için fiyat verdi ve alım önerisinde bulundu.



BITCOIN TAHMİNİ

"Bitcoin'de 24-25 bin dolar seviyesine kadar tepki yükselişi olabileceğini ancak 26 bin dolar görülmeden de 30 binli rakamlara gelemeyeceğini belirtmek isterim. Şu anda 24-25'e kadar yükseliş yaşanırsa benim için sürpriz olmaz, adı yükseliş değil tepki alımıdır.

Yıl sonuna kadar öngörümüz sterlin TL'de 25 lira seviyesiydi değişiklik yok. Gram altın TL'de 1050, 1200 ve 1450. Bu öngörümde de değişiklik yok. Gümüş gramda 20 lira seviyesi. Hem ons hem gram tarafında hızlı atakları göreceğiz.

Temmuz ve ağustos ayları siyasette de taarruz ayı olacak. Teşvikler, yeniden yapılandırmalar, aflar, yeni zamlar, asgari ücretliler emekliler, ciddi anlamda destek verilecek.

Ve İslam Memiş gram altın için fiyat verdi, "bu seviyeye gelir gelmez alın" dedi!

İç piyasalarda para akışı olacak. Siyasi gelişmeleri böyle gözlemliyorum."

Editörün Notu: Bu haber 27 Haziran 2022, saat 20.13'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 55 kuruş, euro 17 lira 55 kuruş, altının gramı ise 968 lira 13 kuruş değerindedir.

Akaryakıt zamları o sektörü bitirdi! Tek tek iflas ediyorlar

Kiracılara müjdeli haber! O parayı artık ev sahipleri ödeyecek

İTO'dan çok önemli 'asgari ücret' çağrısı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön