25 / 04 / 2024

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi, bardak ve cam koruma teknolojisi, kurutma fonksiyonu yenilenen süper 50 dakika programı, 13 kişilik kapasitesi ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Peki, Vestel BM 3111 en ucuz fiyatla nereden alınır? İşte detaylar...



Türkiye'nin en büyük beyaz eşya markalarından Vestel'in en çok tercih edilen bulaşık makinesi BM 3111, bardak ve cam koruma teknolojisi, kurutma fonksiyonu yenilenen süper 50 dakika programı, 13 kişilik kapasitesi ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor.

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Program sayısı 3 olan ve E enerji sınıfında yer alan Vestel BM 3111 bulaşık makinesi, yüksekliği ayarlanabilir üst sepet mekanizmasına da sahip.

Bardaklarınız Artık Matlaşmayacak
Mutfakların olmazsa olmazı cam ürünler, bulaşık makinelerinde zaman içinde çizilme, buğulanma ve matlaşma gibi problemlerle karşılaşıyor. Vestel, geliştirdiği teknoloji ile değer verdiğiniz bardaklar ve tüm cam eşyalarda, çizilmelere ve kireçli suyun oluşturduğu korozyona karşı etkin bir koruma sağlamayı başarıyor. Kurulum sırasında suyun sertliğine göre yapılan ayardan sonra 'bardak ve cam koruma teknolojisi' faaliyete geçiyor ve cam eşyalar her yıkamadan sonra makineden ışıl ışıl çıkıyor.

Süper 50 Dakika Programı
Bazen bulaşık makinesini standart programlarda çalıştırmak için gereken zamanınız olmayabilir. Vestel BM 3111, normal kirlilik düzeyindeki günlük bulaşıkların tamamını yalnızca 50 dakika içinde yıkayan, durulayan ve kurutan teknolojiye sahip. Kurutma fonksiyonu yenilenen 'süper 50' programı bulunan Vestel bulaşık makineleri, 65 derece su sıcaklığıyla bulaşıkları tertemiz yapıyor.

Zaman Erteleme Fonksiyonu
Dışarıda geçen bir günün sonunda yorgun ve acıkmış şekilde eve döndünüz. Çıkarken bulaşık makinesini çalıştırmadığınz için de lazım olan mutfak gereçleri kirli bir halde bekliyor. Bu koşullarda makinenin yıkamayı tamamlamasını beklemek en istenmeyen durum olurdu.

Mevcut senaryonun öteki versiyonunda ise makineyi evden çıkmadan önce çalıştırma seçeneği bulunuyor. Bu defa da makinenin içerisinde saatlerce bekleyen bulaşıklar nemden dolayı kurumuyor. İşte Vestel BM 3111, zaman erteleme fonksiyonu ile tüm bu sorunlara son veriyor.

Programın başlayacağı zamanı belirlemenize olanak tanıyan bu fonksiyon ile bulaşıklar sizin için en uygun zamanda yıkanarak kullanıma hazır olur. 

Vestel bulaşık makinesi 3 programlı kaç TL? Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesine kadar, kaç lira? Vestel BM 3111 Evkur'da var mı?

 


Geri Dön