25 / 04 / 2024

Village by Panaroma Sitesi Aralık 2022’de teslim edilecek!

Village by Panaroma Sitesi Aralık 2022’de teslim edilecek!

Panaroma Grup, tasarımıyla fark yaratan benzersiz bir projeye imza attı. Panorama Grup tarafından inşa edilen projenin ismi ise “Village by Panaroma Sitesi” oldu. Aralık 2021’de başlamış olan Village by Panaroma projesi inşaatı, Aralık 2022’de son bulacak. İşte ayrıntılar…



Benzersiz konumu ile hayran kalınan proje, toplam 5 bloktan ve 12 villadan oluşuyor. 360 metrekare ile 580 metrekare (brüt) seçenekleri bulunan projede, 6 adet ikiz, 6 adet de üçüz villa yer alıyor. İkiz villalar 5 oda 2 salon, üçüz villalar ise 5 oda 1 salon konut tipinde.

Çağdaş mimarisiyle ilgi çeken proje, şehirden ayrılmadan, kendinize ait bahçenizde ve Zekeriyaköy’ün en merkezi noktasında size, doğanın tadını çıkartma fırsatı sağlıyor.

Villalar, mülklerde en çok tercih edilen güneydoğu cepheye bakıyor. Bu açıdan gün ışığını maksimum seviyede hayata katıyor. Çatı katlarında, 3.15 santim net tavan yüksekliği sağlayan her villa, size diğer katlarda olduğu gibi, çatı katında da ferah bir yaşamı ayaklarınızın altına seriyor.

 Village by Panaroma Sitesi Aralık 2022’de teslim edilecek!

Hem Zekeriyaköy 1. Cadde’ye cepheli oluşu, hem karşısında yer alam orman ve bitişiğindeki yeşil alan ile benzersiz bir yerleşime sahip olan proje, 7/24 güvenlik ile sürekli gözetleniyor. Proje, konfor yanında güven hissini sonuna kadar aşılıyor. Açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, fitness salonu ve saunası, sitede yaşayanlara evlerinde bulundukları vakitlerde kaliteli zaman geçirmeleri için hazır bulunuyor.

PROJENİN FİYATLARI NE KADAR?

Projenin satış fiyatı 37.000- 45.000 Türk Lirası/ metrekare birim arasındadır.

Ziraat GYO Altunizade projesi geliyor! Yeni proje!

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje!

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe satışta! 18 etapta 10 bin yeni konut geliyor!

Geri Dön