12 / 05 / 2024

Yağ fiyatlarıyla ilgili önemli gelişme! Gözünüz market raflarında olsun

 Yağ fiyatlarıyla ilgili önemli gelişme! Gözünüz market raflarında olsun

Fiyatı hayli artan mısır yağlarıyla ilgili bu sefer güzel haber geldi. Mısır fiyatlarının düşmesinin ardından yağ fiyatlarının da aynı şekilde düşmesi bekleniyor.



düşmesinin ardından yağ fiyatlarının da aynı şekilde düşmesi bekleniyor.
Dünya genelinde geçtiğimiz yıl ve bu yılın yıldızı neredeyse ayçiçek yağı oldu. Ayçiçek yağına görece daha az tercih edilen mısır yağı da zamlardan nasibini aldı. Ancak mısır fiyatlarının düşmesiyle birlikte yağ fiyatlarında da düşüş bekleniyor.

Mısırın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratları, ABD'de olumlu hava koşullarına yönelik tahminlerin küresel arz endişelerine azaltmasıyla yüzde 1.1 düşüşle yaklaşık 8 ayın en düşük seviyesine geriledi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön