19 / 04 / 2024

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolar uçuşa geçiyor, hazır olun! Dolarda son dakika! 17 Mayıs 2022 dolar kuru

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolar uçuşa geçiyor, hazır olun! Dolarda son dakika! 17 Mayıs 2022 dolar kuru

Yastık altında doları olan herkes dolar kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki dolar kurunda son durum ne? İşte 17 Mayıs 2022 dolar kuru...



TANSİYON YÜKSELDİ, DOLAR UÇUŞA GEÇİYOR

ABD Merkez Bankası FED Başkanı Powell, bankanın önümüzdeki iki toplantısında faiz oranlarını 50 baz puan artırmanın uygun olacağını, duruma göre az veya çok yapmaya hazır olduklarını belirtti. Fed'in enflasyonu kontrol altına almak için beklenenden daha hızlı faiz artıracağı endişeleri küresel piyasalarda tansiyonu yükseltti. Bu hafta Powell'ın Perşembe günü yapacağı konferansta yapacağı açıklamalar piyasalar tarafından yakından takip edilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön