24 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Gümüş bu hafta kaç lira oldu, gelecek hafta ne olacak?

Yatırımcılar dikkat! Gümüş bu hafta kaç lira oldu, gelecek hafta ne olacak?

Bu hafta gümüş piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya'nın Ukrayna arasındaki ilişkiler ve Rusya Lideri Putin'in açıklamalarından sonra gümüş piyasasında dalgalanmalar yaşandı. Peki gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu, gelecek hafta ne olacak?



BU HAFTA GÜMÜŞ KAÇ LİRA OLDU?

Gümüşün gramı haftanın ilk işlem gününe 12,16 lira seviyesinde başlarken salı günü de 12,16 lira seviyesinde işlem gördü. Çarşamba günü gümüşün gramı 11,96 lira seviyesine düşerek değer kaybetti. Perşembe günü gümüşün gramı 11,88 lira badından başlarken haftayı 11,95 lira bandında kapattı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön