23 / 04 / 2024

Yeni Apple Watch Ultra’nın özellikleri neler? Apple Watch Ultra 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni Apple Watch Ultra’nın özellikleri neler? Apple Watch Ultra 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Herkesin sahip olmak istediği Apple Watch Ultra’yı sizin için araştırdık. Yeni Apple Watch Ultra’nın özellikleri neler? En çok merak edilen ise Apple Watch Ultra ne kadara satılıyor? İşte tüm detaylar ve fiyat listesi.



Apple Watch Ultra'nın lansmanını kaçıranlar bazı özelliklerini sizler için araştırdık

Apple Watch Ultra da çiftli sıcaklık sensörü yer alıyor ve bu sensör hakkında Apple kendisi şunu anlatıyor: “Apple Watch Ultra çift sensörlü tasarımıyla sıcaklık algılamaya benzersiz bir yaklaşım getirdiği aşikar.

Apple Watch Ultra da Sensörlerden biri saatin arka kısmında, tene en yakın bölgede, diğeriyse hemen ekranın altına entegre edilmiş durumda. Saat böylece dış ortamdan kaynaklanan sapmaları oldukça minimuma indiriyor.

Apple Watch Ultra gece ölçülen bilek sıcaklığı genel vücut sıcaklığı için iyi bir gösterge olabiliyor. Watch Ultra’daki sensörler uyku sırasında bilek sıcaklığını her beş saniyede bir kontrol ediyor ve 0.1 °C kadar küçük değişimleri bile ölçebilme özelliği ise en dikkat çekiçi unsurlardan birisi. Bu sayede kullanıcılar egzersiz, uçak yolculuğu sonrası yorgunluk, hatta hastalık gibi etkenlere bağlı olarak referans sıcaklıkta geceden geceye oluşabilecek değişimleri Sağlık uygulamasında takip edebiliyor.” 

Peki bu muhteşem cihaz ne kadar?

Apple kendi sitesinde satışa sunduğu bu benzersiz saatin fiyatını 27,999 TL olarak açıkladı

Ayrıntılı bilgi için Apple

Editörün notu: Bu haber 00:20 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18:41 TL'dir. Euro kuru 17,85 TL, altının gramı ise 975,63 TL'dir.   


Asgari ücret 1 Ocak 2023'te bu kadar olacak! Yeni asgari ücrette bunu kimse beklemiyordu! Şimdi açıklandı!

1 dolar 7 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistlerden peş peşe son dakika açıklaması!

TOKİ indirim kampanyası 2022 başladı! 
 

 


Geri Dön