18 / 04 / 2024

3 bankada şok karar! Emekliye 22 bin TL ek gelir!

3 bankada şok karar! Emekliye 22 bin TL ek gelir!

Anlaşmalar iptal ediliyor, promosyonlar 22 bin TL'yi aştı! 3 bankada deprem! Emekli maaş promosyonu kampanyaları bankaları birbirine kattı!



3 bankadan deprem etkisi yaratacak açıklamalar peş peşe geldi. Emekli maaş promosyonu kapsamında bankaların rekabet yarışı kontrolden çıktı. Kızgın rekabet her geçen gün daha fazla ateşleniyor. Anlaşmalar bir bir iptal ediliyor. Promosyonlar 22 bin TL olarak kişilere sunulmuş olacak. Anlaşmaların iptal edilmesiyle birlikte promosyon oranlarının artmasıyla da 22 bin TL tutarının aşması kişileri aştıran durumlar arasında bulunuyor.

ING Bankası

3 bankada şok karar! Emekliye 22 bin TL ek gelir!

Hollanda merkezli batı Avrupa’nın en güçlü bankaları arasında bulunan ING bankası sunmuş olduğu hizmetlerle sizlere geniş kapsamlı bir hizmet olanağı sunmayı başarıyor. Sunmuş olduğu hizmetlerle her daim sizlere avantajlı bir hizmet olanağını sağlamayı vadediyor. ING bankası her açıdan 22 bin TL tutarında bir hizmet olanağını sizlere sunmayı başarıyor. ING bankasının sunmuş olduğu hizmet imkanlarının gelecek günlerde standartlar dahilinde imkanlar dahilinde sunulması planlanıyor.

Akbank Harekete Geçti

Akbank ailesi sunmuş olduğu imkanlarla geniş standartlarda bir hizmet olanağını sizlere sunuyor. Akbank son günlerde promosyon tekliflerinde bir ilke imza atarak %100 oranında promosyon tekliflerini yükseltme kararı aldı. Akbank ailesinin sunmuş olduğu imkan olanakları dahilinde sunulması planlanan en önemli gelişmeler arasında bulunuyor. Akbank ailesinin sunmuş olduğu ayrıcalıklı hizmet olanakları her geçen gün kişileri cezbeden olanaklar dahilinde gerçekleşiyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön