28 / 03 / 2024

3 bankada şok karar! Emekliye 22 bin TL ek gelir!

3 bankada şok karar! Emekliye 22 bin TL ek gelir!

Anlaşmalar iptal ediliyor, promosyonlar 22 bin TL'yi aştı! 3 bankada deprem! Emekli maaş promosyonu kampanyaları bankaları birbirine kattı!



Vakıfbank Ailesi İmkanları

3 bankada şok karar! Emekliye 22 bin TL ek gelir!

Vakıfbank ailesi her açıdan sizlere sınırsız bir hizmet olanağı sunarak her açıdan en iyiyi sizlere sağlamayı başarıyor. Vakıfbank promosyon faiz oranlarını artırarak kişilere %75 oranında artırma yaparak yüksek düzeyden promosyon imkanı sunma kararı aldı. Bankanın sunmuş olduğu imkanlardan faydalanmak her açıdan sizlere en iyiyi sağlamayı vadediyor. Vakıfbank ailesinin geniş kapsamlı imkanlar dahilinde sunuluyor. 20 bin TL promosyon oranı teklifiyle geniş olanaklarda kişilere en iyi fırsatlar sunuluyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Eylül 2022 tarihinde saat 23.25'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.32 Türk Lirası, euro 18,15 Türk Lirası, altının gramı ise 982 Türk Lirası değerinde.

'Çok sevinecekler' diyen Bakan Bilgin EYT'liler için tarih paylaştı

'Ok gibi fırlayacak' diyen Selçuk Geçer, dolar için o tarihi işaret etti

FED kararı öncesi İslam Memiş'ten çok konuşulacak 'altın' yorumu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön