25 / 04 / 2024

ABD’den flaş karar! Benzin fiyatları düşecek!

ABD’den flaş karar! Benzin fiyatları düşecek!

Beyaz Saray, ABD'nin stratejik petrol rezervinden 15 milyon varil sebebi ile çarşamba günü satış bildirimi yayımlanacağını duyurdu. İşte detaylar…



OPEC+ GRUBUNUN ÜRETİMİ AZALTMA KARARININ ARDINDAN GELDİ

Biden yönetiminin stratejik petrol rezervinden daha fazla şekilde petrol satışına gitme planının, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve aynı zamanda OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun günlük şekilde petrol üretimini kasım ayından itibaren 2 milyon varil azaltma kararının sonrasında gelmesi dikkatleri çekti.

Başkan Biden, geçtiğimiz hafta, ülkedeki benzin fiyatlarının hala çok yüksek olduğuna dikkat çekerek bu konuda yeni duyuruları olacağını ifade etmişti.
ABD Başkanı Biden, mart ayında, ABD genelinde benzin fiyatlarını düşürmeye yardımcı olmak için de stratejik petrol rezervinden toplam olarak 180 milyon varilin üzerinde petrolün piyasaya sürülmesine izin vermişti.

Söz konusu satışlar ile ilgili ABD'nin stratejik rezervindeki ham petrol oranı 1984'ten bu yana en düşük seviyeye düşmüştü.

ABD’den flaş karar! Benzin fiyatları düşecek!

En düşük emekli maaşı 5 bin 500 mü oluyor? Tek bir rakam konuşuluyor!

Avro Bölgesi’nden rekor! Enflasyon zirve yaptı!

TOKİ  Adana  Seyhan’da 682 adet konut!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön