02 / 05 / 2024

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altına dikkat!

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altına dikkat!

Altın piyasası bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim yerini ateşkes görüşmelerine bırakırken, son dakika gelişmeleri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta ne olacak?



ALTIN FİYATLARI BU HAFTA NE OLDU?

Altının onsu haftanın ilk işlem gününe 1944 dolardan başlarken gram altın 932 liradan başladı.  29 Mart Salı gününe ise altının onsu 1921 dolar seviyesinde, gram altın ise 990 lira seviyesinde işlem görüyor. Çarşamba günü gram altın güne ,911 lira seviyesinde,  ons altın ise 1925 dolar seviyesinde işlem gördü. Perşembe günü ise altının onsu 1941 dolar seviyesinde gram altın ise 922 lira seviyesisnde işlem gmrdü. Dün haftanın son işlem gününde altın 1937 gram altın 919 lira seviyesinde işlem gördi. Peki gelecek hafta alın fiyatları ne olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön