23 / 04 / 2024

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altına dikkat!

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altına dikkat!

Altın piyasası bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim yerini ateşkes görüşmelerine bırakırken, son dakika gelişmeleri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta ne olacak?



GELECEK HAFTA ALTINA DİKKAT!

Altın ve dolar fiyatlarındaki gelişmeler de önümüzdeki hafta yatırımcıların ilgi odağı olacak. Başta ABD olmak üzere küresel ekonomilerde küresel borsalar durgunluk korkusuyla karışırken, gözler önümüzdeki hafta Rusya-Ukrayna savaşından gelen haberlerle yoğun veri gündemine çevrildi.

Küresel piyasalar resesyon riskiyle karışırken, piyasalar yeni haftaya hareketli başlamaya hazırlanıyor. ABD Merkez Bankası'nın (Fed) şahin duruşu bu hafta bazı ABD tahvillerinin getirilerinin tersine dönmesine neden olurken, bu durum ABD ekonomisinin resesyona girebileceği endişelerini de beraberinde getirdi.

Altın fiyatları düştü! Altının onsu 1924 dolar oldu...

Kanalizasyonda altın sinyali: Gram gram altın toplanıyor!

Rusya altın rezervlerine alıcı bulmakta zorlanıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön