19 / 04 / 2024

Altın o fiyata kadar gerileyecek! Piyasa kahini İslam Memiş'in son dakika açıklaması titretti! Hemen bu rakama bakın! 

Altın o fiyata kadar gerileyecek! Piyasa kahini İslam Memiş'in son dakika açıklaması titretti! Hemen bu rakama bakın! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın ve doların düşeceği rakamı açıkladı. Peki altın hangi seviyeye kadar düşecek? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları....



Piyasa kahini olarak bilinen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın ve doların düşeceği rakamı açıkladı. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, altın kahini İslam Memiş, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senedi (GES) duyusundan sonra elinde altın ve döviz olanlara satın talimatında bulunmuştu. Türk Lirası'na destek vermek için döviz sattıran İslam Memiş, gram altın ve doların düşeceği seviyeyi de açıkladı. 

Altın o fiyata kadar gerileyecek! Piyasa kahini İslam Memiş in son dakika açıklaması titretti! Hemen bu rakama bakın! 

Peki altın hangi seviyeye kadar düşecek? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları....


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön