29 / 03 / 2024

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gerçek dolar kurunu açıkladı. Kurlara aldanıyorlar

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gerçek dolar kurunu açıkladı. Kurlara aldanıyorlar

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ekranda gözüken dolar kurunun doğru olmadığını iddia ederek, gerçek rakamları açıkladı.



Memiş, fiziki alım için, "Fiziki tarafta alım yapacaklar. Ekranda 16.65 dolar kuru. Bankadan 16.65'ten alamayacaksınız. Döviz bürosunda bu seviyeden alamayacaksınız. Biraz daha düşsün diye dibi aramamak lazım. Dibi benim dedem de bulamadı. Örnek verelim, 17 üzerinden satış yapmış, karşısında 16.65, 16.75 var, yine de tatmin olmayan arkadaşlar var. Nefsi iradesinin önüne geçmiş arkadaşlar var. Makas aralıklarını özellikle vurgulamak istedim" ifadelerini kullandı.

Dolara karşı euro ve sterlin öneren Memiş, "Euro tarafı dolara kıyasla daha ucuz kalıyor. Ben dövizciyim diyen arkadaşlar, yabancı para birimlerine yatırım yapacaksa ben gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim. Euro, sterlin dolardan daha alınabilir bir seviyede. Altın, gümüş almıyorum döviz alacağım. O zaman euro/dolar paritesinin gerilediğini bilmen lazım. Yani euro değer kaybetti" dedi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gerçek dolar kurunu açıkladı. Kurlara aldanıyorlar

EDİTÖR NOTU: Bu haber 30 Haziran 2022 tarihinde saat 02:23’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,64 Türk Lirası, euro 17,38 Türk Lirası, altının gramı ise 972 Türk Lirası değerinde.

Kurban Bayramı’nda otoyollar ve köprüler bedava olacak mı? İşte detaylar

Asgari ücret için anlaşma sağlandı. AK Partili isim açıkladı

Toplu ulaşım ücretlerine son üç ayda ikinci zam. Bugünden itibaren başladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön