19 / 04 / 2024

Altın yatırımcıları dikkat! Analistler açıkladı! Altın fiyatları haftaya bu seviyeleri...

Altın yatırımcıları dikkat! Analistler açıkladı! Altın fiyatları haftaya bu seviyeleri...

Wall Street analistleri yakın zamanda altın fiyatları için endişeli olduklarına dikkat çekti.



Wall Street analistleri yakın zamanda altın fiyatları için endişeli olduklarına dikkat çekti. Yayınlanan bir ankette, yatırımcılar, altının yeni bir kırılmanın yaşayama aşamasında olduğu ve fiyatların iki haftanın en yüksek seviyesine yakın seyrettiğini kaydediyor.

Geçen günlerde gerçekleştirilen bir altın anketinin sonuçlarına göre, Wall Street’te hissiyatın son derecede karışıklık olduğunu gösteriyor. Fakat yatırımcılar yükselen enflasyon tehdidinden ve satın alma güçlerinin kaybından korkusuna devam ettikçe, “Main Street”te, yani bireysel yatırımcılar içinde artış hissiyatı net.

Altın yatırımcıları dikkat! Analistler açıkladı! Altın fiyatları haftaya bu seviyeleri...

Michigan Üniversitesi'nin tüketici duyarlılığı anketi, son 10 senenin en düşük seviyesi olan 61.7’ye düştüğünü kaydetti. Ayrıca rapor, tüketicilerin enflasyonun bu zamana kadar yüzde 5 oranında kalmasını beklediğini kaydetti. Raporda, yükselen enflasyonun tüketici duyarlılığında en büyük engel olduğu belirtildi.  Bazı piyasa analistleri, altının tüketiciler için çekici bir yatırım olmaya devam ettiğine inanmadıklarını aktarıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön