19 / 04 / 2024

Altın yatırımcıları dikkat! Analistler açıkladı! Altın fiyatları haftaya bu seviyeleri...

Altın yatırımcıları dikkat! Analistler açıkladı! Altın fiyatları haftaya bu seviyeleri...

Wall Street analistleri yakın zamanda altın fiyatları için endişeli olduklarına dikkat çekti.



Fiyatın haftalık zirvesinde direndiği son fiyat hareketinin, yüksek TÜFE baskısı ile birleşmesi; 1.817 dolar ve 1.800 dolar desteğiyle son aralığın alt kısmına doğru geriye yönelik bir hareket anlamına geliyor.

Altın yatırımcıları dikkat! Analistler açıkladı! Altın fiyatları haftaya bu seviyeleri...

Frappell, Rusya ile ABD arasında Ukrayna konusunda jeopolitik gerilimlerin artması durumunda altının patlama şansı olduğunu da sözlerine ekledi. Altın için hala bir miktar yükseliş desteği olsa da, diğer analistler, Federal Rezerv artan enflasyon tehdidiyle mücadele etmek için para politikalarını agresif bir şekilde sıkılaştırmaya çalışırken değerli metalin toparlanmasının zor olacağını belirtiyor. Piyasalar, FED’in Mart ayında faiz oranlarını 50 baz puan artırması fikriyle giderek daha rahat hale geliyor. Uzmanlara göre piyasaları ayrıca beş faiz artışı potansiyelini fiyatlıyor."

Altında kritik bekleyiş! Fiyatlar patlayacak mı?

Altın ve petrol fiyatları fırladı!

İslam Memiş'ten altın ve gümüş iddiası! Kritik hamleyi açıkladı! Bu hamle gerçekleşirse...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön