26 / 04 / 2024

Altında büyük fırtına geliyor!

Altında büyük fırtına geliyor!

Gram altındaki yükseliş devam edecek mi? Gram altın için alım fırsat seviyesi nedir?” sorularına yanıt arayan vatandaşlar bugün yapılacak Fed açıklamasına kilitlendi...



GRAM ALTINDA 1450 LİRA TAHMİNİ

Gram altın için uzun vade tahminini paylaşan İslam Memiş, “FED’in faiz kararıyla birlikte tüm dünyada doların değer kazanacağını belirten Memiş, “Doların değer kazanacak olması nedeniyle gram altın fiyatı üzerinde yaptığım çalışma bana yıl içinde gram altının 1450 lirayı göreceğini ziyaret ediyor” diye konuştu.

Altının bugüne kadar hiçbir yatırımcısını üzmediğini belirten Memiş,"Gram altın yatırımcısı için 700-800 lira bandında uzun vade için iyi alım fırsatları sunduğunu düşünüyorum. Yani 2022 yılında öngörümün pozitif yönde devam ettiğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

FED'den sert tepki! Altın fiyatları geriledi!

Dolar/TL atak yaptı! Bugün dolar ne kadar?

Bitcoin için kritik tarih belli oldu!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

A101 aldın aldın online 20 Ocak kataloğu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön