19 / 04 / 2024

Altus buzdolabı alacaklar dikkat! Hepsi Burada'dan uygun taksitle buzdolabı! 4 Ocak fiyat listesi

Altus buzdolabı alacaklar dikkat! Hepsi Burada'dan uygun taksitle buzdolabı! 4 Ocak fiyat listesi

Evlenenler evini yenileyenler bir buzdolabına ihtiyaç duyup fiyat araştıranlar bu haber sizin için. Altus Alk 471 buzdolabı üstün özellikleri ile geliyor.  Peki Altus Alk 471 fiyatı ne kadar?



 Altus No Frost Buzdolabı Sayesinde Gıdalarınız Emniyette

 Beyaz olan rengi aracılığında bulunduğu ortama basitçe ayak uyduran Altus ALK 471 x 514 lt buzdolabı, mutfağınızda bütün dikkatleri üstüne çeker.  Hızlı soğutma ayarı aracılığı ile buzdolabında bulunan gıdaların bozulmasına mani olur. Gıdalar buzdolabında uzun süreler bulunduğu zaman   mikrop üretir ve koku üretmeye başlar. Bunun tamamen önüne geçen yeni jenerasyon No-Frost buzdolabı, antibakteriyel özelliğe sahiptir. Bu özellik  aracılığı ile gıdalrınızın ömrü uzar. Tatil modu bulunan buzdolabı size esneklik sağlayarak tatildeyken soğutucuyu +14, dondurucuyu ise -18 derecede sabit tutar.  Siz tatil keyfi yaparken yiyecek ve içeceklerinizin taze kalması sağlanır.

Altus buzdolabı alacaklar dikkat! Hepsi Burada dan uygun taksitle buzdolabı! 4 Ocak fiyat listesi

Altus ALK 471 x 514 Lt No Frost Buzdolabı Özellikleri

Altus buzdolabının toplam hacmi, 514 litreye sahiptir. Nüfuslu aileler için oldukça çok olan bir değere sahiptir. Üründe bulunan elektronik gösterge sayesinde  işlemlerinizi basitçe yapabilir ve kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. Üründe, hızlı dondurma ve soğutma özelliği vardır. NoFrost soğutma sistemi aracılığı ile besinlerinizi uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Buzdolabını konumlandıracağınız alana göre kapı yönünü değiştirebilirsiniz. Olası bir durumda buzdolabının kapağı açık kalırsa ürün size uyarı gönderir. Enerji sınıfı olarak E kategorisinde yer alır. Altus ALK 471 x 514 lt No Frost buzdolabı fiyatlarındaki avantajlara

 

ALTUS ALK 471 BUZDOLABI 4 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

Altus Alk 471buzdolabı satış fiyatı 13.599,00 TL

Ayrıntılar için: www.hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 4 Ocak 2023 saat 021:10'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18,74TL, euro 19:80 TL, altının gramı ise 1.109TL değerindedir.

A101 soğuk havalarda içinizi ısıtacak! Xiaomi ısıtıcılarda kış indirimi... 4 Ocak fiyat listesi

Hepsiburada'nın avantajları bitmiyor! Vestfrost buzdolabında büyük ödeme kolaylığı... 4 Ocak fiyat listesi

A101 soğuk havalarda içinizi ısıtacak! Xiaomi ısıtıcılarda kış indirimi... 4 Ocak fiyat listesi

 


Geri Dön