28 / 03 / 2024

Hepsi Burada'dan görülmemiş Mart ayı fırsatı! Vestel No-Frost Buzdolabına indirim var

Hepsi Burada'dan görülmemiş Mart ayı fırsatı! Vestel No-Frost Buzdolabına indirim var

Hepsi Burada'dan Vestel No-Frost Buzdolabı yaptığı indirim, vatandaşın gündeminden düşmüyor. 9 ay taksitle ayda 269 TL  ödeme avantajı ile vatandaşları Hepsi Burada'ya bekliyor. Vestel No-Frost Buzdolabı ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.



Ekran Koruma Modu

Ekonomi etmek denilince genelde herkesin aklına sadecedaha az enerji ile çalışan ana güç motorları gelir. Fakat Vestel buzdolapları ile enerji tasarrufu  sadece ürünün güç motorlarında gizli değildir. Çünkü ekonomiyi istediğinizi her an yapabilmeniz sağlanmış.

Enerji tasarrufu adına dizayn edilen “Ekran Koruma Modu” da bunlardan biri. Bu modu, buzdolabınızın dokunmatik dijital paneli üzerinde yer alan “mod” butonuna, parmağınızı 5 saniye boyunca basılı tutarak aktif hale getirebilirsiniz. “Ekran Koruma Modu” aracılığı ile buzdolabınızın kapağını açıp kapatmadığınız takdirde ekran ışığı yanmayacak ve offlıne bir konumda olacaktır Kapağı açtığınızda ise seçili olan tüm ayarlarınız, dijital göstergede olacaktır.

Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler

“Mutfakta temizliği kolay olmaktan çıkaran en zor şey nedir?” sualini soesak, şüphesiz ki bi çoğunuz, buzdolabının arkasını kirlerden arındırmak yanıtını verirdi. 

Hepsi Burada dan görülmemiş Mart ayı fırsatı! Vestel No-Frost Buzdolabına indirim var

Fakat bu en büyük zorluk olarak kabul edilen şey, Vestel akıllı buzdolaplarının verimli özellikleri ile artık eskide kalıyor! Yeni nesil Vestel buzdolaplarının altında olan “Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler” aracılığı ile temizlik esnasında buzdolabınızı istediğiniz gibi hareket ettirebilir, dip köşe mutfak temizliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik sadece temizlikte değil, mutfak tasarımınızı değiştirmek istediğiniz her an, tekerlekler imdadınıza koşacak. 

Yerli imalatın gururu Vestel ile yaşamınızı kolaylaştıran çözümler için siz de hemen bir Vestel buzdolabı edinin, 

Hepsi Burada'dan görülmemiş Mart ayı fırsatı! Vestel No-Frost Buzdolabına indirim var


Geri Dön