20 / 04 / 2024

Hepsi Burada'dan görülmemiş Mart ayı fırsatı! Vestel No-Frost Buzdolabına indirim var

Hepsi Burada'dan görülmemiş Mart ayı fırsatı! Vestel No-Frost Buzdolabına indirim var

Hepsi Burada'dan Vestel No-Frost Buzdolabı yaptığı indirim, vatandaşın gündeminden düşmüyor. 9 ay taksitle ayda 269 TL  ödeme avantajı ile vatandaşları Hepsi Burada'ya bekliyor. Vestel No-Frost Buzdolabı ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.



Otomatik Sıcaklık Kontrolü

Buzdolabınızı tespit edilen soğukluk derecesine getirmenin çoğu zaman kâfi olduğunu düşünseniz de bu durum sanıldığı kadar kolay değil. Buzdolabınızın içerisindeki ısı derecesinin sürekli değişken olması, bazı gıdalarınızın daha süratli bozulmasına ve lezzet kaybına yol açabiliyor.

Hepsi Burada dan görülmemiş Mart ayı fırsatı! Vestel No-Frost Buzdolabına indirim var

Üstelik kompresörlerin devamlı çalışır halde olması fazla enerji müsrfiliğine sebep olduğundan, bu probleme fatura maliyeti de müdahil oluyor. Vestel buzdolabınızın otomatik ısı kontrolü vesilesi ile iç ortam sıcaklıklarını anlık olarak ölçerek iç ortamın gereksinimine göre sıcaklığı kendi kendine ayarlayabilecek, böylece yiyecekleriniz daha emniyetli ve sağlıklı bir halde muhafaza ederken enerjiden tasarruf etmek de mümkün hale gelecektir.

VESTEL BUZDOLABI 26 MART2023 FİYAT LİSTESİ

Vestel buzdolabı Satış Fiyatı : 11.092,00 TL

Kaynak.: hepsiburada

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 26 Mart 2023 tarihinde saat 00:24'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.05 Türk Lirası, euro 20.50 Türk Lirası, altının gramı ise 1211 Türk Lirası değerinde.

Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Carrefour'dan Samsung S20 Fe'ye muhteşem indirim! Yüzde 16 indirimi kaçırırsanız üzülürsünüz

MediaMarkt'da Blender Set 849 TL, Çay Makinesi 799 TL! İşte 25 Mart 2023 fiyat listesi


Geri Dön