23 / 04 / 2024

Apple’da çalışmak için gereken 4 kriter!

Apple’da çalışmak için gereken 4 kriter!

Apple CEO'su Tim Cook, çalışanlarda olması gereken 4 önemli özelliği açıkladı! İşte detaylar...



İş birliği

Apple CEO’su Tim Cook , iş birliğinin Apple’da yeni ürünler yaratmak için kritik olduğunun altını çizdi. Bireysel katkıların gerçekten oldukça önemli olduğuna değinen  Apple CEO’su fakat birlikte çalışan küçük ekiplerin inanılmaz işler başarabildiklerini söyledi. Cook, bu yüzden çalışanlarında iş birliği kabiliyeti aradıklarını belirtti.

Yaratıcılık

 Apple’da çalışmak için gerekli olan bir diğer özelliğin 'Yaratıcılık' olduğunu söyleyen  Apple CEO’su, her zaman farklı düşünen insanları aradıklarını açıkladı. Cook, sorunun etrafında dolaşacak ve ona farklı açılardan bakabilecek yaratıcı kişilerin Apple’da çalışabileceklerini söyledi.

Merak

Apple için “aptalca sorular” olmadığını söyleyen Tim Cook, çok soru sormanın meraktan geldiğini ve bu da aradıkları şeyin ta kendisi olduğunu belirtti. Apple CEO’su, bir insanın çocuk gibi sorular sormasını değerli bulduklarını söylerken, karşısındaki kişiyi düşünmeye itmesinin oldukça önemli olduğunu düşündüğünü belirtti.

Uzmanlık

Apple çalışanlarının kendi alanlarında uzman olmaları gerektiğini açıklayan Cook, bu konuda kişinin eğitiminin ve iş tecrübesinin önemine vurgu yaptı. 


Herhangi bir sektörde işe alım yaparken, o kişinin eğitimine ve iş tecrübesine baktıklarını açıkça dile getiren Tim Cook, bu özelliğin oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Apple CEO’su Tim Cook işe alımlar esnasında bu dört özelliği geçmişten bu yana aradıklarını ve bundan sonra da bu formülü kullanmaya devam edeceklerini söylerken, üniversite öğrencilerinin  şirketlerinde çalışabilmeleri için yapmaları gereken şeylerin altını çizmiş oldu.

Apple'dan çıldırtan hamle! Sıfır iPhone 11 fiyatı 7400 TL’ye düştü! İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi!

iPhone 14 Pro başlangıç fiyatı 45 bin TL'ye yükseldi! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Steam oyun fiyatları 10 kat arttı! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi


Geri Dön