29 / 03 / 2024

Araç sahiplerine müjdeli haber! İşte 23 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Araç sahiplerine müjdeli haber! İşte 23 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Motorin litre fiyatına bu gece yarısı indirim geldiği öğrenildi. Peki, bugün benzin ve mazot fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte, 23 Ekim 2022 güncel akaryakıt fiyatları…



Akaryakıt fiyatları ile benzin ve motorin fiyatı bugün de en çok merak edilen konuların başında geldi. Brent petrol ve dolar/TL kuru ile hareket eden benzin fiyatı ve motorin fiyatları geçtiğimiz haftaları oldukça hareketli bir seyir yaşamıştı. Son olarak 15 Ekim'de 1,01 lira zamlanan motorin litre fiyatı için indirim geldiği duyuruldu.

Bu gelişme sonrası araç sahipleri, “Bugün benzin fiyatı ve mazot fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?” sorularını araştırmaya başladı. İşte, 22 Ekim 2022 güncel akaryakıt fiyatları ile İstanbul, Ankara, İzmir benzin fiyatı ve (mazot) motorin fiyatı…

SON DAKİKA: MOTORİNE İNDİRİM GELDİ

Araç sahiplerine müjdeli haber! İşte 23 Ekim akaryakıt fiyat listesi

5-11 Ekim arasında 4 kez zam gelen motorine 13 Ekim Perşembe günü 2 lira 14 kuruş indirim gelmişti. Ancak araç sahiplerinin sevinci çok uzun sürmemiş, 15 Ekim'de tekrar 1 lira 1 kuruş zamlanmıştı. Ancak bu gece yarısı araç sahiplerini sevindirecek bir haber geldi. Sürücüler yeni güne motorine indirim haberi ile uyandı. Motorin litre fiyatı son indirimle birlikte 1 lira 7 kuruş düştü. İndirimin ardından motorinin fiyatı yeniden 26 lira seviyelerine geriledi.

MOTORİN LİTRE FİYATI KAÇ LİRA OLDU?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön