26 / 04 / 2024

Asgari ücrette heyecanlı bekleyiş bitiyor! Gözler Erdoğan'ın açıklamasında...

Asgari ücrette heyecanlı bekleyiş bitiyor! Gözler Erdoğan'ın açıklamasında...

Milyonlarca çalışanın beklediği asgari ücrete ara zam bugün netleşiyor. Bugün ise taraflar arasında ortak noktada buluşulan rakam Erdoğan'a sunulacak. Erdoğan, burada yeni asgari ücreti kameralar karşısına geçerek duyuracak



RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI
Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından belirlenen asgari ücret, başka bir yürürlük tarihi belirtilmediği takdirde yayımlandığı tarihten itibaren yürürlüğe sokulacak.

Düzenlemeyi içeren, Asgari Ücret Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yer aldı. Buna göre, Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından belirlenen ücretler Resmi Gazete'de yayımlanacak ve komisyon kararında başka bir yürürlük tarihi belirtilmediği takdirde yayımlandığı tarihten itibaren yürürlüğe sokulacak.

NATO ZİRVESİ'NDE ASGARİ ÜCRET MESAJI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madrid'de katıldığı NATO Liderler Zirvesi dönüşünden sonra önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan,  "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde sonuçlandırırlar. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

'NE GEREKİYORSA O'
Erdoğan, Zirve dönüşü yaptığı açıklamasında "Hiçbir vatandaşın enflasyona ezdirmeme sözü ve kararlığının olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Şartlara göre ne yapılması gerekiyorsa onu yapmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

https://emlakkulisi.com.tr/turkiye-icin-sevindiren-gelisme-petrol-ve-dogal-gaz-sorununa-derman-olacak/711943


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön