19 / 04 / 2024

Başakşehir Badem 11 Sitesi'nde 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Başakşehir Badem 11 Sitesi'nde 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Küçükçekmece İcra Dairesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköyçiftliği mevkii 303 ada 1 parselde yer alan villayı 10 milyon TL'ye satıyor...



T.C. Küçükçekmece İcra Dairesi tarafından, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköyçiftliği mevkii 303 ada 1 parselde yer alan villa 10 milyon TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 29 Mart tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

Başakşehir Badem 11 Sitesi nde 10 milyon TL ye icradan satılık villa!

İlan metni:

T.C.KÜÇÜKÇEKMECE 3. İCRA DAİRESİ 2020/746 TLMT.

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı ve Özellikleri : İstanbul İli Başakşehir ilçesi Hoşdere Mahallesi Dereköyçiftliğimevkii 303 ada 1parsel sayılı 26.213,16m2alanlı Elli Yedi Adet Kargir villa Yedi Adet Dükkanlı Günlük Merkez 165/10000arsa paylı DBlok 1nolu E tipi Dubleks Villanın tamamıdır. Bilirkişi raporuna göre; Tapunun 303ada 1parselsayılı 26.213,16m2alanlı arsaüzerinde 57 adet B.A.Kvillalarınmevcut olduğutespit edilmiştir.Değer tespitine konuolan dubleksvilla D Blok1 nolu dubleksvillaolduğutespit edilmiştir
Dubleks Villanın Bahçe Katında Yapılan İncelemeler : Satışa konu olan Villa 4 katlı olup keşif günü mahallinde yapılan incelemelerde bahçe katında açık teraslı , havuzlu bahçeli ,villanınbahçe katında yapılan incelemelerde yukarıda da resimde görüldüğü üzere110 m2 alanlı 1salon , 35 m2 alanlı 1oda, 45 m2 alanlı 1 mutfak ,56 m2 alanlı 1 banyo jakuzi,sauna , giyinme odası , 25 m2 alanlı tesisat odası ayrıca 100 m2 alanlı yatak odası olduğu villanın bahçe katında yapılan ölçümlerindetoplam 360 m2 alanlı olduğu tespit edilmiştir. Dubleks Villanın ZeminKatında Yapılan İncelemeler : Satışa konu olan Villa 4 katlı olup keşif günü mahallinde yapılan incelemelerde zeminkatında 150 m2 alanlı büyük bir salon , 30 m2 alanlıgiriş ,hol,antre , 15 m2 alanlı hizmetçi odası , 8 m2 alanlı bitr banyo , 10 m2 alanlı ütü odası 100 m2 alanlı bir açık terasın mevcut olduğuvillanın mahallinde yapılan ölçümlerde zemin katın toplam 213 m2 alanlı olduğu tespit edilmiştir.Dubleks Villanın 1.Normal Katında Yapılan İncelemeler : Satışa konu olan Villa 4 katlı olup keşif günü mahallinde yapılan incelemelerde 1.Normal katında 2 adet 35 m2?lik banyolu ebebeyn yatak odası , 35 m2 alanlıaçık teras , 35 m2 alanlı kapalı teras ayrıca 135 m2 alanlı açık terasın mevcut olduğu tespit edilmiştir.Villanın mahallinde yapılan ölçümlerde 1.Normalkatın toplam kapalı alanın135 m2 alanlı olduğu açık alanların ise 135m2 alanlı olduğu tespit edilmiştir. Dubleks Villanın Çatı Katında Yapılan İncelemeler : Satışa konu olan Villa 4 katlı olup keşif günü mahallinde yapılan incelemelerde çatıkatı 90 m2 alanlı tek oda içinde mutfağı ,duşakabini ,hol ve antresinin mevcut olduğu tespit edilmiştir. Villanın mahallinde yapılan ölçümlerde Çatıkatın toplam 90m2 alanlı olduğu tespit edilmiştir. Dubleks Villanın Teknik Özellikleri ise ; Bahçe katının tüm taban alanlarının tamamı dekoratif granit mermer olduğu , kapı kanat ve kasalarının 1.sınıf renkli mobilya kapı olduğu , yatak odasının tabanları dekoratif mermer kaplama mobilyaları 1.sınıf gizli ışıklı asma tavanlı ,villanın mutfağınındolapları ,mobilya tezgahı granit mermer , duvarları fayans ,villa saten boyalı kartonpiyerli , elektriği , suyu mevcut doğalgazısıtma sistemli ,banyosuklozetli lavabolu , duşa kabinli, içdoğramaları kapı kanat ve kasaları renklimobilya kapı dış doğramaları pencerekanat vekasaları çift camrenklipimapen, panjurlu , dış cephe dekorları granit mermer sütunların mevcut olduğu bahçesinde 550 adet meyve ağacı , 5 tonluk su deposu , 150 m2 alanlı teraslı havuzunun mevcut olduğu tarafımdan tespit edilmiştir.Dubleks villanın toplam açık ve kapalıalanının 933m2alanlı bir dubleks villa olduğutespitedilmiştir.Villanın güvenlikli 2 teraslı bahçe peyzajlı açıkotoparklı , bahçıvanlıiyibirgörünümlüdubleks villa olduğu görüldü. EKLENTİ: 1 NO'LU GARAJ

Adresi : Bahçeşehir 1. KısımMah. Bülbül CaddesiNo:97 Badem 11 Sitesi 01 Villa Başakşehir/ İSTANBUL
Yüzölçümü : 26.213,16 m2 -Arsa Payı : 165/10000
İmar Durumu : Başakşehir ilçesi Bahçeşehir 1.kısım mah 303ada 1 parsel sayılı taşınmaza ait imar durumu söz konusu parsel bugün itibariyle ;1/1000 ölçekli “07.02.2003 onay tarihli Bahçeşehir Beldesi Ballıpınar Sıvat –Yeşiltepe Dereköy Çiftliği Mevkiileri Revizyon Uygulama imar plan “kapsamında Ticaret ve Konutalanında kalmakta olup Kütle İmarlı olmak üzere plan notu ve yönetmelik şartlarında yapılaşmaya haiz olduğu dosyasının tetkikinden anlaşılmıştır.
Kıymeti : 10.000.000,00 TL - KDV Oranı : %18
1. Satış Günü : 29/03/2021 günü 14:00 - 14:05 arası
2. Satış Günü : 29/04/2021 günü 14:00 - 14:05 arası
Satış Yeri : Mezat Salonu - Tevfiybey Mah. Halkalı Cad. No:146 Küçükçekmece Adalet Sarayı Giriş Kat İcra Koridoru KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Başakşehir Badem 11 Sitesi nde 10 milyon TL ye icradan satılık villa!

Satış şartları :

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşincigünden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamınıve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ileteslim masraflarıalıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir. (Alacakları rehinli olan alacaklıların satış tutarı üzerinden rüçhan hakları vardır. Gümrük resmi ve akar vergisi gibi Devlet tekliflerinden muayyen eşya ve akardan alınması lazım gelen resim ve vergi, rehinli alacaklardan sonra gelir.)

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir. 

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2020/746 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.


Geri Dön