18 / 04 / 2024

Beko BSUF 5000 MGSI 50 lt Inox Midi Fırın kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko BSUF 5000 MGSI 50 lt Inox Midi Fırın kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko Mini Fırın, geniş iç hacmi ve 7 farklı pişirme fonksiyonu ile ısıtma ve pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 



Beko mini fırın küçük boyutuna rağmen geniş iç hacmi ile kullanışlı bir fırın olarak karşımıza çıkıyor. 7 farklı pişirme fonksiyonuna sahip cihaz, kullanıcının günlük ihtiyacını karşılıyor. Çeşitli yiyeceğin pişirilmesini sağlayan mini fırın programları sayesinde işlevsellik kazandırır. 

 Beko BSUF 5000 MGSI 50 lt Inox Midi Fırın kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Derinliği 56 cm, genişliği 61 cm ve yüksekliği 35 cm olan ürün, mutfağında yeterli alan olmayan kullanıcılar içinde ideal bir kullanım gerçekleştirir. Pişirme bölmesinin hacmi 50 litre olduğu için istenilen yiyecek patik ve hızlı bir şekilde pişiriliyor. Beko mini fırının hem üstünde hem de içinde aydınlatma sistemi olması da ürünün içinin rahat bir şekilde görülebilmesine yardımcı oluyor. Aydınlatma sayesinde yiyeceklerin pişip pişmediği kolayca anlaşılabiliyor. 

Gelişmiş teknolojisi ile fırın içerisinde sıcaklık eşit bir şekilde dağılır. Cihaz geniş iç hacmi ve çeşitli pişirme programları sayesinde ihtiyaçalrı sonuna kadar karşılıyor. Beko mini fırında; Alt ve Üst Isıtma, Fan Destekli Alt ve Üst Isıtma, Fan Destekli Üst Isıtma, Büyük Izgara, Sörf, Fan Destekli Alt Isıtma ve Fanlı Çalışma olmak üzere toplam 7 farklı pişirme fonksiyonu bulunuyor. 

Peki Beko mini fırında bulunan Fan Destekli Alt ve Üst Isıtma fonksiyonu ne işe yarıyor? 


Geri Dön