18 / 04 / 2024

Benzin ve motorine zam, LGP'ye indirim! 5 Ekim akaryakıt fiyat listesi!

Benzin ve motorine zam, LGP'ye indirim! 5 Ekim akaryakıt fiyat listesi!

ABD'nin stratejik petrol rezervlerinden yeni bir petrol salınımının yapılmayacağını duyurmasını ardından Brent Petrol fiyatları artmaya başladı.



ABD HAM PETROLÜ 9 AYIN DİBİNİ GÖRDÜ!

Ham petrol fiyatı, birçok ülkede yapılan faiz artışlarının küresel enerji görünümüne ilişkin beklentileri kötüleştirmesiyle 4. haftayı da düşüşle tamamlamaya hazırlanırken, ABD ham petrolü Ocak ayından beri ilk kez 80 doların altına geriledi.

MOTORİN VE BENZİN FİYATLARINA İNDİRİM GELECEK Mİ?

Benzin ve motorine zam, LGP ye indirim! 5 Ekim akaryakıt fiyat listesi!

Petrol fiyatları bu haftaki düşüşünü sürdürürken ABD ham petrolü Ocak ayından beri ilk kez 80 doların altına geriledi. Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen gerilemenin ardından akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. 

Benzin ve motorin zammının ardından otogaz fiyatalrına 76 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

SON OLARAK MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM GELMİŞTİ!

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma sonrası motorinde indirim beklentisi oluşturdu. Sektör temsilcileri, motorine gelen 1.76 kuruş indirimin 20 Eylül 2022 Salı gününden itibaren geçerli olduğunu belirtti. 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Ekim 2022 tarihinde saat 22.49'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.57 Türk Lirası, euro 18,35 Türk Lirası, altının gramı ise bin 19 Türk Lirası değerinde.

Uzman isim açıkladı: İşte asgari ücrete beklenen zam oranı!

İslam Memiş gram altın için 'tarihi fırsat' diyerek uyardı!

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili çılgın iddia!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön