19 / 04 / 2024

Bina ortak karar protokolü dilekçe örneği!

Bina ortak karar protokolü dilekçe örneği!

Bina Ortak Karar Protokolü bağlı bulunulan İl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne bilgi amaçlı bir dilekçe ile sunuluyor. İşte bina ortak karar protokolü dilekçe örneği...



Bina ortak karar protokolü dilekçe örneği!

Kentsel dönüşümde riski olarak tespit edilen yapı için bina ortak karar protokolü ile binayı nasıl, ne zaman, ne şekilde, kime, hangi dağılımla yaptırılacağı kararı alınıyor.


Bina Ortak Karar Protokolü bağlı bulunulan İl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne bilgi amaçlı bir dilekçe ile sunuluyor. 


2 ay içinde 2/3 çoğunlukla Bina Ortak Karar protokolünü imza altına alınmazsa bina Bakanlıkça yıkılıyor. Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne sunulacak dilekçe örneği şu şekilde;


Bina ortak karar protokolü dilekçe örneği!


..../..../2015



T.C.

………………. VALİLİĞİ


İL ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

ALT YAPI ve KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞUBE

MÜDÜRLÜĞÜ’ NE


KONU : Bina Ortak Karar Protokolü


………….. ili, ……….. ilçesi, ………… mah., ………. cad., ……… sok, No:…………………… Apartmanı, …….. Pafta, …….. Ada, ……… Parsel sayılı yerde bulunan binamız için Deprem Risk Raporunu Bakanlığınızca Lisanslandırılmış ……………………………………’ ne hazırlatıp Onay için müdürlüğünüze sunulmuştur. 


Söz konusu Deprem Risk raporu Müdürlüğünüzce onaylanmış ve Onay yazısı tarafımıza tebliğ olunmuştur. Onaylanmış Deprem Risk Raporu çerçevesinde; Binamızda kanuni en az 2/3 çoğunluğu gösteren Bina Ortak Karar Protokolü ektedir. Bilgilerinize arz ederiz.


Saygılarımızla;


Ad Soyad

İmza

EKİ :

Deprem Risk Raporu

İLETİŞİM :

Adres :



Bina ortak karar protokolü nasıl yapılır?



Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com






Geri Dön