24 / 04 / 2024

Bitcoin neden düşüyor?

Bitcoin neden düşüyor?

Kripto para piyasasının devi Bitcoin, aşağı yönlü seyrini sürdürüyor. Peki Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin'deki düşüş devam edecek mi? İşte kripto para piyalasında son durum...



Ethereum ne oldu?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Ethereum fiyatları da 4 bin doların altında seyrediyor. Açıklanan resmi verilere göre, Ethereum güne 3816 dolardan başladı. Ahaber'in aktardığına göre, gün içinde en düşük 3767 dolar, en yüksek de 3831 dolar seviyelerine ulaştı. Saat 14:36 itibarıyla Ethereum 3794 dolar seviyesinde.

Şaka Coinlerde son durum ne?

Gündemden düşmeyen kripto para piyasasında şaka olarak piyasaya sürülen ve sonrasında finansal değere ulaşan Dogecoin ve Shiba Inu de stabil duruşlarını korumayı sürdürüyor. Açıklanan resmi verilere göre,  Dogecoin 14:36 itibarıyla 0.1689 dolar, Shiba Inu ise 0.00003263 dolar seviyelerinde.

Bitcoin neden düşüyor?

En çok yükselen kripto paralar hangileri?

Ahaber'in aktardığına göre son zamanlarda sık sık güngeme delen kripto para piyasalarında en çok yükselenler arasında yine altcoinler yer alıyor. Açıklanan rakamlara göre, C98 yüzde 17 yükselişle 2.85 dolar, HNT yüzde 163 yükselişle 43.79 dolar, ICP yüzde 25 oranında yükselişle 35.63 dolar seviyelerinde şlem görüyor.

En çok düşen kripto paralar hangileri?

Yine Ahaberi'in aktardığına göre, en çok düşen coinler arasında  HIGH yüzde 7 oranında düşüşle 10.53 dolar, RNDR yüzde 7 oranında düşüşle 4.87 dolar, BNX yüzde 11 kayıpla 51.1 dolardan alıcı buluyor.

Bitcoin boğa piyasasına mı giriyor?

Ceren YÖRÜK-Pınar DEMİRCAN/Emlakkulisi.com


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön