25 / 04 / 2024

Brent petrolde kritik karar! Brent petrol fiyatları ne kadar olacak? İşte son dakika brent petrol fiyatı

Brent petrolde kritik karar! Brent petrol fiyatları ne kadar olacak? İşte son dakika brent petrol fiyatı

Brent petrol varil fiyatı bugün yükselişe geçti. Cuma günü 93,02 dolara kadar gerileyen brent petrol fiyatı bugün yükselişe geçti. Peki bugün brent petrol fiyatı ne kadar? İşte brent petrol varil fiyatı 5 Eylül 2022...



OPEC+ grubu, önceki toplantısında eylül ayı için beklenenden daha düşük bir üretim artışına giderek petrol üretimini eylül ayında günlük 100 bin varil artırma kararı almıştı. Grup, temmuz ve ağustos aylarında ise günlük 648 bin varil üretim artışını hedeflemişti.

Öte yandan, İran nükleer anlaşmasına yönelik belirsizlikler de fiyatlar üzerinde etkiliolmaya devam ediyor. İran'ın Viyana görüşmelerindeki müzakere heyetinin danışmanı Muhammed Merendi, dün yapmış olduğu açıklamada nükleer anlaşmayı canlandırmak için hazırlanan anlaşma metninde belirsizlik ve boşlukları kabul etmeyeceklerini aktardı.

Anlaşmanın yeniden uygulanmasını sağlama ve ABD'nin anlaşmaya dönüşü için Nisan 2021 yılından  bu yana Avrupa Birliği'nin (AB) koordinatörlüğünde Viyana'da yapılan müzakereler, 8 Ağustos tarihinde sona ermişti.

Brent petrol haftaya yükselişle başladı! Brent petrol kaç dolar?

Bugün indirim salı günü zam! Akaryakıtta şaşırtan hesap! 

Akaryakıt fiyatlarında indirim bu gece başlıyor! İşte 03 Eylül 2022 İstanbul  Ankara  İzmir güncel akaryakıt fiyatları.

Brent petrol hızla düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? İşte 2 Eylül 2022 brent petrol fiyatı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön