29 / 03 / 2024

CHP’den dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması! 

CHP’den dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Kanal İstanbul diyerek güzelim Trakya’yı ikiye bölüp parçalayacaklar, Trakya’nın bereketli topraklarına yapılan bu ihaneti kabul edecek miyiz?" dedi...



CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin Edirne İl Kongresi'nde konuştu. Faik Öztrak, Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Kanal İstanbul projesinin Trakya'nın parçalanıp bölünmesine sebep olacağına dikkat çeken Faik Öztrak, "Kanal İstanbul diyerek güzelim Trakya'yı ikiye bölüp parçalayacaklar" dedi. 

Öztrak, bu işe milyarlarca dolar yatırım yapılacağını belirtti ve "Öbür tarafta kentsel dönüşüme para veremedikleri için depremde insanlarımız ölüyor" dedi.

Faik Öztrak Kanal İstanbul'la ilgili şunları söyledi:

-Trakya’yı Anadolu’dan koparmak istiyorlar. Kanal İstanbul diyerek güzelim Trakya’yı ikiye bölüp parçalayacaklar. Trakya’nın bereketli topraklarına yapılan bu ihaneti kabul edecek miyiz?

-Çılgın proje dedikleri bu işe milyarlarca dolar yatırmaya hazırlanıyorlar, öbür tarafta kentsel dönüşüme para veremedikleri için depremde insanlarımız ölüyor. Yoksulların evleri başlarına yıkılıyor.

Kadıköy'de Kanal İstanbul protestosu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul eleştirilerine yanıt!

Kanal İstanbul neler sağlayacak?


 


Geri Dön