19 / 04 / 2024

Çiftçi haberi FOX Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin tepesini attırdı! Canlı yayında bardak fırlattı

Çiftçi haberi FOX Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin tepesini attırdı! Canlı yayında bardak fırlattı

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, ekrana gelen toprakları ellerinden alınan çiftçilerin işi bırakması haberini sunarken sinirinden kameraya bardak fırlattı. Öfkesine hakim olamayan Selçuk Tepeli rejiye "Geç abi geç diğer habere geç" diyerek çıkıştı.



"GEÇ ABİ GEÇ DİĞER HABERE GEÇ"

FOX TV Ana Haber'in sunucusu Selçuk Tepeli canlı yayında çok sinirlendi. Tepeli, tarım arazilerinin yok edilmesiyle ilgili bir haberi anons etmeden önce Atatürk'ün, "Köylü, milletin efendisidir" cümlelerini dile getirdi.

Çiftçi haberi FOX Haber sunucusu Selçuk Tepeli nin tepesini attırdı! Canlı yayında bardak fırlattı

Ardından haber kayıt bandı devreye girip yayınlandıktan sonra yok edilen tarım arazilerine ve çaresiz kalan köy halkı izin üzülüp, başka habere geçilmesi gerektiğini söyledi. Tepeli, "Şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan inanlarının yarısı işi bıraktı. Geç abi, öbür habere geç" ifadelerini kullandı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön