28 / 03 / 2024

'Dolar kurunu 18.60'da zor tutuyoruz,  en az 20,21 lira olması lazım'

'Dolar kurunu 18.60'da zor tutuyoruz,  en az 20,21 lira olması lazım'

Dolar kurunda yeni bir 21 Aralık yaşanır mı?, dolar kurunda balon var mı? Ne zaman patlar? sorularına yanıt veren Ekonomist Murat Kubilay, döviz kurunda balon olmadığını aksine doların olması gereken seviyenin altında tutulduğunu söyledi.



Döviz kurunun geçtiğimiz yıl aralık ayında bir gecede 18 liradan 12 lira seviyelerine düşürülmesinin tekrar edip etmeyeceği uzun süredir piyasalarda konuşulan bir soru. Bunun mümkün olup olmayacağı yönündeki bir soruyu yanıtlayan Ekonomist Murat Kubilay Mesele Ekonomi’deki yeni programı Vaziyet ve Manzara’da şu anda dolarda herhangi bir balon olmadığını, aralık 2021'de doların bir gecede düşürülmesini ise dolardaki balonun patlatılması olduğunu dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön