26 / 04 / 2024

Dolar ve altın düştü, İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi!

Dolar ve altın düştü, İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi!

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolarda yaşanan düşüşün ardından değerlendirmelerde bulundu ve yatırımcıları uyardı. 



"Geçtiğimiz haftalarda yükselişlerin daha sınırlı ve dar bant aralığında olduğunu görüyorduk. Bu hafta geniş bant aralıklarına hazırlıklı olmak lazım.

Özellikle makas aralıklarına dikkat etmek lazım. Her sert geri çekilmeden sonra bankaların makas aralıklarının ciddi anlamda açık olduğunu gözlemliyoruz. Bu durum Kapalıçarşı piyasasında da aynı şekilde. Bu sebeple alım yapmak için dibi aramamak lazım.

Dolar ve altın düştü, İslam Memiş ten kritik uyarı geldi!

Dibi benim dedem de bulamadı. Örnek verelim, 17 üzerinden satış yapmış, karşısında 16.65, 16.75 var, yine de tatmin olmayan arkadaşlar var. Nefsi iradesinin önüne geçmiş arkadaşlar var. Makas aralıklarını özellikle vurgulamak istedim. Ekranda gördüğünüz fiyatlar dolar satın almak istediğinizde geçerli değildir” ifadelerini kullandı."

Editörün Notu: Bu haber 29 Haziran 2022, saat 20.10'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 59 kuruş, euro 17 lira 38 kuruş, altının gramı ise 972 lira 96 kuruş değerindedir.

Ekonomist Çetin Ünsalan'dan asgari ücret zammı için çok sert sözler!

Selçuk Geçer dolarda tehlike çanları için tarih verdi

Asgari ücrete zam oranı belli oluyor! 5 bin 880 TL mi olacak? Emre Şirin anlattı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön