28 / 03 / 2024

Dolar yükselmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

Dolar yükselmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

Milyonların heyecanla takip ettiği dolar/TL, haftanın son işlem gününe yükselişle başladı ve şu dakikalarda 13,74 seviyelerinde işlem görüyor.



Dolar almak isteyen vatandaşların ve yatırımcıların yakından takip ettiği dolar/TL dünyeni güne yukarı yönlü başlayarak yükselerek günü13,69 liradan tamamlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, haftanın son işlem gününe yükselişle başlayarak 13,7400 seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 15,5020'den, sterlin/TL y 18,2330'dan satışa sunuluyor.

Dolar yükselmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

Dolar endeksi, şu dakikalarda önceki kapanışa oranla 0,1 yükselerek 96,3 seviyesinde dengelenirken, avro/dolar paritesi ise yüzde 0,1 azalarak 1,1290'dan alıcı buluyor.

Analistler, ABD'de bugün açıklanacak olan ve Fed'in para politikasını belirlerken en çok dikkate aldığı istihdam raporundaki verilerin enflasyonla birlikte oynaklığı artırabileceğini belirtti.
Yurt içi enflasyon verilerine göre Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) aylık yüzde 3,51 ve yıllık yüzde 21,31 artışla beklentileri aştı.
 

Dolar yükselmeye devam ediyor!

Dolar kuru bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön