23 / 04 / 2024

Dolara yatırım yapacaklar dikkat! Ünlü ekonomist uyardı

Dolara yatırım yapacaklar dikkat! Ünlü ekonomist uyardı

Yeniçağ yazarı ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolardaki yükselişin devam edeceğini ve enflasyonun durdurulamayacağını yazdı.



Yabancı yatırımcıların güveninin kırıldığını öne süren Zelyut, böyle bir tabloda hiçkimsenin yatırım yapmayacağını iddia etti.

Dolara yatırım yapacaklar dikkat! Ünlü ekonomist uyardı

Zelyut, şu ifadeleri kullandı:

"Güven ruh gibidir. Terk ettiği bedene dönemez. Şimdi Körfez ülkelerine, İsrail'e, Avrupa'ya, Mısır'a mavi boncuklar verilse bile buna kim inanır? Hangi yatırımcı gelir, AKP'ye güvenir de yatırım yapar, dolar getirir? Kimse gelmiyor zaten, Merkez Bankası Menkul Kıymet İstatistikleri her hafta çıkış olduğunu gösteriyor. O zaman taze dolar girişi yoksa kuru nasıl tutarsınız?"

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Mayıs 2022 tarihinde saat 22.22'de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16.11, euro 17.27, altının gramı ise 964,46 TL değerinde.

İkinci el araba alacaklar dikkat! Fiyatlarla ilgili önemli gelişme...

Elektriğe zam haberi gündeme bomba gibi düştü

Ne dolar ne altın... Bakın Türk halkı en çok nereye yatırım yapıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön