27 / 04 / 2024

Yatırım yapacaklar dikkat! Euro ve dolar fena kapıştı

Yatırım yapacaklar dikkat! Euro ve dolar fena kapıştı

Yatırım yapacak vatandaşlara dikkat çeken bir uyarıda bulunuldu. Euro ve doların karşı karşıya gelmesinin ardından doların kazandığına dikkat çeken analistler, euronun 2002'den bu yana dolar karşısındaki en düşük seviyede olduğuna vurgu yaptılar.



Yatırım yapmak isteyen kişilerin en çok yöneldiği para kurlarından biri dolar ve euro. Vatandaşlar paralarını değerini korumak, zaman zaman da kazanmak adına bu para birimlerine yöneliyor. Bu para birimlerinin de kendi aralarında bir rekabeti olması, yatırımcıları bu alanı takip etmeye zorluyor. 

Ortak para birimi euro, resesyon endişelerinin Avrupa Merkez Bankası'ndan faiz artış beklentilerini azaltmasıyla dolara karşı 20 yılın en düşük seviyesine geriledi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön