25 / 04 / 2024

eBay, kripto paraları ödeme aracı yapacak mı?

eBay, kripto paraları ödeme aracı yapacak mı?

Kripto para furyası özellikle son senelerde çok sayıda kişinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. eBay'in İcra Kurulu Başkanı Jamie Iannone, konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. 



Kripto para furyası özellikle son senelerde çok sayıda kişinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Son günlerde yaşanan vurgunlarla gündeme gelen kripto para piyasalarına yönelik ABD merkezli parakende devi eBay'in İcra Kurulu Başkanı Jamie Iannone, dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; eBay'in İcra Kurulu Başkanı Jamie Iannone, kripto para piyasalarını yakından ilgilendiren önemli bir açıklamada bulundu.

eBay, kripto paraları ödeme aracı yapacak mı?

CEO Iannone, kripto paralar ile ödeme yapılabilmesi için çalışmalarının ve incelemelerinin devam ettiğine dikkat çekti ve bunu bir yöntem olarak ele alabileceklerini belirtti. 

Iannone ayrıca, şirketin dijital varlıklar olan NFT'ler (non-fungible token) için de araştırmalar yürüttüğünü ifade etti.

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Kripto para işlemlerinde nelere dikkat edilmeli?

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön