24 / 04 / 2024

Elektrikte indirim en erken 6 ay sonra

Elektrikte indirim en erken 6 ay sonra

EPDK, yaptığı yazılı açıklamasında elektrik fiyatlarının artışlarının ardından arz güvenliğinin sağlanması ve piyasanın sağlıklı işleyişinin sürmesi için 6 aya kadar önlem alınacağını duyurdu.



EPDK’nin elektrik fiyatlarındaki artışa karşı 6 aya kadar önlem alınması yönünde karar aldığı açıklandı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrik fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. Elektrik fiyatlarının makul olmayan değerlere yükselmesi, meydana gelen kaynak maliyeti artışlarından dolayı üretim yapamayan santrallerin de arz güvenliğine katkısının sağlanması ve piyasanın kesintisiz ve sağlıklı işleyişinin devam edilebilmesi için kanun çerçevesi kapsamında alınacak önlemlerin belirtildiği açıklandı.

Elektrikte indirim en erken 6 ay sonra

EPDK, kanun kapsamında 6 aya kadar önlem alınmasının sağlanılacağını duyurdu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön