29 / 03 / 2024

Euro'yu tahtından eden dolar, sterline de acımadı! Dolarda son durak neresi!

Euro'yu tahtından eden dolar, sterline de acımadı! Dolarda son durak neresi!

Dolarda sular durulmuyor. Fed’in yaptığı her açıklama sonrası yeni bir rekora koşan doların geleceğini merak eden yatırımcılar için doların güncel durumunu ve analistlerin tahminlerini bir araya getirdik. İşte, bu hafta olan gelişmeler ve güncel dolar kuru…



28 Eylül’de dolar endeksi 114 e yakın seyir izledi. Dolar değer kazanmaya başladı. Dolar/TL'de de dün gece 18,76 ile yeni bir zirve görüldü ve euro başta olmak üzere, sterlin ve Japon yuanı değer kaybetti.

KRİTİK AÇIKLAMA GELDİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Merkez Banka’sının politika faizinin yıl sonunda tek haneye inmesi gerektiğine dair mesaj verdi.

Erdoğan "Para Piyasası Kurulu yüzde 12'ye indirdi. Temennim odur ki bundan sonraki toplantısında bunu biraz daha indirmek suretiyle biz yıl sonuna kadar faizimizi tek haneli rakama indirmeliyiz" açıklaması yaptı.

Euro yu tahtından eden dolar, sterline de acımadı! Dolarda son durak neresi!

DOLAR/TL 29 EYLÜL 2022 KURU

Dolar kuru dün gece 18,76 TL zirveyi gördükten sonra hafif bir düşüşle bugün dolar alış fiyatı 18,53 TL, satış fiyatı 18,54 TL seviyesinde işlem görüyor.

Emel Diamond'ta tüm pırlanta yüzüklerde yüzde 60 indirim kampanyası başladı! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

İslam Memiş "Hadi sat" diyerek kararsız yatırımcının canını kurtaracak uyarıda bulundu

Emekli ve memura zam müjdesi! Oran hesaplandı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön