18 / 04 / 2024

Garanti Bonus'dan müjde! 31 Ekim'e kadar herkes faydalanacak!

Garanti Bonus'dan müjde! 31 Ekim'e kadar herkes faydalanacak!

Türkiye'nin en popüler bankaları arasında yer alan Garanti, www.bonus.com.tr adresi üzerinden yeni bir kampanyayı duyurdu. Peki, nedir bu kampanya? Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün ayrıntılar...



Garanti tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"BONUS'A ÖZEL ELEKTRONİK ALIŞVERİŞLERİNİZE TOPLAM
150 TL BONUS!"

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN

İlk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl" butonunu tıklayın ya da ELEKTRONIKBONUS yazıp 3340'a SMS göndererek kampanyaya katılın.

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin ilk harcamadan önce BonusFlaş üzerinden "Hemen Katıl" butonunu tıklaması ya da " EVET ELEKTRONIKBONUS " yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesini yazarak 3340'a SMS göndererek 5,99 TL'ye kampanyaya katılabilir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön