19 / 04 / 2024

Goldman Sachs'tan korkutan dolar tahmini! Mart'ta....

Goldman Sachs'tan korkutan dolar tahmini! Mart'ta....

Küresel piyasalar ve Türkiye ekonomisi FED'in faiz yükselişine odaklanmış durumda. Türkiye'de ekonomistler faiz yükselişi kararının doları vuracağına dikkat çekiyor. Peki FED'in faiz artışından sonra dolar ne olacak? İşte Goldman Sachs'tan korkutan o tahmin...



Küresel piyasalar ve Türkiye ekonomisi FED'in faiz yükselişine odaklanmış durumda. Türkiye'de ekonomistler faiz yükselişi kararının doları vuracağına dikkat çekiyor. ABD Merkez Bankası FED, faiz yükselişine gideceğini duyurmuştu. FED'in ne kadar faiz yükselteceği belli değil ancak Goldman Sachs taarfından konuyla ilgili korkutan bir açıklama yapıldı. 

Goldman Sachs tan korkutan dolar tahmini! Mart ta....

Goldman Sachs, 7 toplantıda faiz yükselişinin ne kadar olacağına ilişkin öngörüsünde güncelleme yaptı. 

Peki FED'in faiz artışından sonra dolar ne olacak? İşte Goldman Sachs'tan korkutan o tahmin...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön