29 / 03 / 2024

Gram altın yatırımcıları bu haberi okumadan altınınızı bozdurmayın

 Gram altın yatırımcıları bu haberi okumadan altınınızı bozdurmayın

Altın fiyatları bu hafta yükseldi. Peki bu hareketlilik serecek mi? Ons altında fiyat ne olacak. Gram altında neler oluyor? Kapalıçarşı ve bankalar arası piyasada altın fiyatları nasıl bir çizgide seyrediyor. İşte detaylar...



 Gram altın yatırımcıları bu haberi okumadan altınınızı bozdurmayın

Altını güçlendirecek nedenlerden birinin yine enflasyon tarafındaki yumuşama olacağını kaydeden Sarı, "İngiltere Merkez Bankası'nın tavrına benzer hamleleri ECB ya da FED'den de görürsek bunlar da altını besleyecek gelişmeler olacaktır. Jeopolitik riskler de altını güçlendirecektir. Rusya'nın kısmi seferberlik ilan etmesi altını bir miktar desteklemişti, nükleer silahların kullanımı gibi konuların gündemde olması altını güçlendirecek konular olmaya devam edecektir" dedi.

Ons altında destek ve dirençler ne?

Güçlü dolar karşısında ons altının baskılanmaya devam ettiğini 1615dolara kadar düştüğünün görüldüğünü belirten Sarı, bundan sonrasında da Merkez Bankalarının tavırlarının önemli olduğunu söyledi. "Ons altında bu haftaki hareket önemliydi" diyen Sarı, bu hafta ons altında görülen 1680 seviyesinin önemli olduğunu 1680-1700 bandının aşılmasıyla altında 1800 doların önünün açılacağını söyledi. Sarı, "Bu haftaki hareket önemliydi. Bu hafta 1680 seviyesi çok dillendirilmişti 1680 - 1700 bandında kapanışlar görülürse altının yükselişinin başlayabilir. 1800'ün yolu açıldı diyebiliriz. 1660 -1670 seviyelerinde takıldı kaldı. Buraları aşabilirse altın güçlenecek diyebiliriz" şeklinde konuştu.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 30 Eylül Cuma 22 ayar bilezik kaç TL?

Dev banka altın için uyardı! 8 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Kritik not bir kenara yazın

İslam Memiş gram altın için 'tarihi fırsat' diyerek uyardı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön