24 / 04 / 2024

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Fed faiz kararının açıklanmasının ardından dolar yükselişe geçerken altın fiyatları düşmeye başladı. Gümüş ise altın ve dolara meydan okuyarak yukarı yönlü hareket ediyor. İşte gümüşte son dakika gelişmesi...



GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcıların dağında olmaya devam ediyor. Haftanın son işlem gününde gümüş fiyatları yukarı yönlü hareket ediyor.

Gümüş fiyatları Fed'in fazi kararından sonra yukarı yönlü seyrini korudu. Gümüş fiyatları bir ay içinde yüzde 1,3 kazanç sağladı.

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Altın fiyatları ise bir ay içinde yüzde 5'ten fazla değer kaybederken gümüş fiyatları altın ve dolara inatla yükselmeye devam ediyor. 

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edip aaraştırıyor. Uzmanlara güöre gümüş fiyatlarının 19 doların üzerinde kalmaya devam etmesi halinde beyaz metal yatırımcılarına kazandırması bekleniyor.

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri merak eden yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 19,60 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 11,56 TL, satış fiyatı ise 12,09 TL seviyesinde değerleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön