25 / 04 / 2024

Gümüşün gramı bugün kaç lira? 2 Nisan 2022 gümüşün gramı!

Gümüşün gramı bugün kaç lira? 2 Nisan 2022 gümüşün gramı!

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün gram fiyatı dün haftanın son işlem gününü, alış fiyatı 11,60 TL, satış fiyatı ise 11,95 TL seviyelerinde tamamladı. Peki bugün gümüşün gramı kaç lira?



GÜMÜŞ GÜNE KAÇ LİRADAN BAŞLADI? 2 NİSAN 2022

Altından sonra yatırımcılar en çok yatırımını gümüşe yapıyor. Altından sonra en çok merak edilen emtia yatırımı olan gümüşün gramı güne 11,88 lira seviyesinde başladı. Gümüşün onsu ise 2 Nisan Cuma günü 24,65 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Gümüş 12 liranın altına düştü! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Gümüş bugün kaç TL oldu? 31 Mart 2022 gümüş fiyatları

Gümüş bir gecede 10 dolar yükselecek! Not alın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön