29 / 03 / 2024

  Mavera Comfort fiyat listesi

  Mavera Comfort fiyat listesi

Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığıyla, Türkiye’nin ilk deprem izolatörlü konut projesi olma özelliğine sahip Mavera Comfort, birçok özel daire tipleri ile 16 Mart’ta satışa çıkıyor. Peki Mavera Comfort fiyat listesi açıklandı mı? İşte merak edilenler haberimizde…

Mavera Comfort'ı Japonya'dan gelen heyet inceledi!

İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Mavera Comfort temel kolonlarına yerleştirilen deprem izolatörleri Japonya'dan gelen bir heyet tarafından incelendi.

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Mavera Comfort'ın temeli atıldı!

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi olan Mavera Comfort projesinde ilk harç törenle atıldı. Başakşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilen projenin temel atma töreninde konuşan Başkan Yasin Kartoğlu, projeyi 24 ayda teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Mavera Comfort için ÇED süreci başladı!

Makro Akyapı Başakşehir İş Ortaklığı'yla hayata geçirilen Mavera Comfort projesi için ÇED Süreci başladı.

Deprem izolatörü ilk kez Mavera Comfort projesinde uygulanıyor!

Deprem kuşağı arasında yer alan Türkiye’de deprem izolatörünün uygulandığı ilk konutlar Başakşehir’de inşa ediliyor. Daha önce köprü, hastane gibi yapılarda uygulanan sistem ilk kez bir konut projesinde yapılıyor.

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

"Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi" olan Mavera Comfort Başakşehir projesi bugün satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Peki Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi ne zaman? İşte Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi...

Mavera Comfort Başakşehir lokasyon!

Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek, Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesinin satışları bugün başladı. İşte merakla beklenen Mavera Comfort Başakşehir'in lokasyonu...

Mavera Comfort Başakşehir nerede?

Makro İnşaat ve Akyapı iş birliğiyle yükselen Mavera Comfort projesinde toplam 705 konut yer alıyor. Projede satışlar bugün başladı. Peki, Türkiye'deki deprem izolatörlü ilk konut projesi olma özelliğine sahip Mavera Comfort nerede? 

Başakşehir Mavera Comfort fiyatları!

Başakşehir Mavera Comfort fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin, deprem izolatörlü ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Mavera Comfort fiyat listesi 2020!

Mavera Comfort fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların satışları bugün itibariyle başladı..

  Mavera Comfort fiyat listesi Haberi

  Mavera Comfort fiyat listesi

Mavera Comfort Projesi, sakinlerine; deprem anında ve sonrasında binanın tüm fonksiyonlarında kesinti olmaksızın, güven ve konfor içinde yaşam kalitesi sağlayan 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor.

Merakla beklenen Mavera Comfort Projesi, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde yaklaşık 700-800 daireden oluşuyor.

Mavera Comfort, İstanbul’un gözde semtlerinden Başakşehir’de metroya yakın konumu ile ulaşım kolaylığı da sağlıyor.

Mavera Comfort fiyat listesi

2+1 daireler 590 bin TL 

3,5+1 daireler 875 bin TL 

4,5+1 daireler 1 milyon 175 bin TL 

Türkiye’nin ilk deprem izolatörlü konut projesi olma özelliğine sahip Mavera Comfort,16 Mart Pazartesi günü saat 14:00’da satışa çıkacak.

Mavera Comfort lokasyon:

Adres: Kayabaşı Mh. Evliya Çelebi Cd.No:3 Başakşehir, İSTANBUL 
Telefon: 444 61 71
Web: www.mavera...