19 / 04 / 2024

2016 antalya kongre

2016 antalya kongre

EXPO 2016 ile Antalya’ya kazandırılan Antalya Kongre Merkezi, 5 bin kişi kapasiteli ana salonuyla şu anda Türkiye’nin en büyüğü. Merkezin kapasitesi ek alan ve binalarda 9 bin 500 kişiye yükseltilecek.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Antalya EXPO özelleştiriliyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na devredilen EXPO 2016 Antalya alanı için Bakan Faruk Çelik, özelleştirilerek, turizme katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Antalya Kepez'deki gayrimenkulün 2016 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Şirket portföyünde yer alan Antalya İli Kepez İlçesinde bulunan parsellere ilişkin 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Münir Karaloğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya Expo yanıtı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye'de ilki düzenlenen EXPO 2016 Antalya'nın 1121 dekarlık alanına Acun Ilıcalı'nın talip olduğu yönündeki iddialara açıklık getirdi.

EXPO 2016 Antalya'da hizmetler tam gaz!

Faruk Çelik "EXPO alanımız 31 Ekim’den itibaren aynen bu altı ay boyunca, nasıl hizmet verdiyse Antalyalılara ve bütün ülke turizmine, aynı şekilde hizmet sunmaya devam edecek” dedi.

Uluslararası Yeşil Şehirler Konferansı başladı!

AIPH Yeşil Şehir Komitesi Başkanı Tambayong: EXPO'lar yeşil şehirler konusunda güzel bir platform oluyor. Bunu EXPO 2016 Antalya'nın desteğiyle başarabilir, sinerjilerimizi birleştirebilirsek çok daha güzelini yapabiliriz" dedi.

EXPO 2016 Antalya'da son durum!

EXPO 2016 Antalya’nın 6 aylık süresinin ekim ayında biteceğinin anımsatılması üzerine değerlendirmelerde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “EXPO’nun başına gelmeyen kalmadı. Darbe girişimi, Rusya krizi ve terör olayları hepsi etkiledi” dedi.

Torunlar GYO 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Antalya İli Kepez İlçesinde bulunan parsellere ilişkin 17 Ağustos 2016 tarihli değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Torunlar GYO'dan Mall Of Antalya Projesi açıklaması!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mall Of Antalya Projesi'ne ilişkin 17 Ağustos 2016 tarihli değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Antalya Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi tamamlandı!

Kepez Belediyesi tarafından yapılan içerisinde 2 bin kişilik çok amaçlı salonun olduğu Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin iç tefrişat çalışmaları bitti.

Avcı Architects, Kongo Kintele Kongre Merkezi'ni tasarladı!

Avcı Architects’in Afrika’da sürdürdüğü iki önemli tasarımından biri olan ve Kongo Cumhuriyeti’nin başkenti Brazzaville’de, Kintele bölgesinde yer alan Kongo Kintele Kongre Merkezi’nin, 2016 yılının Eylül ayı sonlarında hizmete açılması planlanıyor.

2016 antalya kongre Haberi

2016 antalya kongre

Toplam altı ay sürecek EXPO organizasyonu sonrası Antalya'nın kalıcı mirası olarak yaşayacak EXPO 2016 alanında en büyük kazanımların başında, 6 bin 500 kişi kapasitesi bulunan kongre merkezi geliyor. EXPO 2016 Antalya Kongre Merkezi, son teknoloji altyapı sistemleri ile Akdeniz'e kıyısı olan ülkeler içerisinde en önemli kongre merkezlerinden biri olarak EXPO sonrası da hizmet vermeyi sürdürecek.


SANATSAL ETKİNLİKLER DE VAR

Yaklaşık 33 bin metrekarelik kapalı, 8 bin 500 metrekarelik açık alana sahip olan kongre merkezi, 5 bin 3 kişilik ana salonuyla, bu alanda Türkiye'nin en büyüğü konumunda. Kongre merkezinin hemen yanına inşa edilen 3 bin metrekarelik iç bahçe alanları, sergi sonrası kongre merkezine entegre edilecek. Böylece kongre merkezinin 6 bin 500 olan kapasitesi, 3 bin kişi ilaveyle 9 bin 500 kişiye yükselecek....