26 / 04 / 2024

2019 metro hattı

2019 metro hattı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Habertürk'te, İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adayları ile buluştu. Binali Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu. 

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

İstanbul'da 2024'e kadar 102.2 kilometrelik metro hattı açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki metro hattı inşaatlarına ilişkin bilgi verdi. İmamoğlu, hizmete açılacak raylı sistemlere ilgili olarak, "2019-2024 yılları arasında yılda 20,44 kilometre ortalama ile toplamda 102,2 kilometre hattı hizmete açacağız" dedi.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Çekmeköy–Sultanbeyli Metro Hattı’nın inşaatı yeniden başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaatına 2 yıl ara verilen Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nda çalışmalar yeniden başlıyor. Metro hattı için Ekim 2019’da yapılan anlaşma ile Deutsche Bank’tan kredi sunuldu.

Gebze-Darıca metro hattı projesi mecliste!

Gebze-Darıca metro hattı projesinin maliyetinin gözden geçirilmesine ve Bakanlığın 2019 yılı için belediyeler yerine üstlendiği yatırımlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da bu yıl açılacak 6 yeni metro hattı!

İstanbul raylı sistem yatırımları devam ediyor. Bu kapsamda 2019 yılı içerisinde İstanbul'da toplam 6 yeni metro hattı açılacak...

Kabataş-Mahmutbey metro hattında 3 bin işçi çalışıyor!

Kabataş ile Mahmutbey arasını 34 dakikaya indirecek metro hattında yaklaşık 3 bin işçi gece-gündüz yoğun tempoda çalışıyor. Projenin Mecidiyeköy-Mahmutbey bölümü 2019’un son çeyreğinde, Kabataş-Mecidiyeköy bölümü ise 2020’de hizmete açılacak...

Yeni Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda son durum!

Gayrettepe - Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 3. Havalimanını şehir merkezine bağlayacak olan metro hattının ilk etabının 2019 yılında, ikinci etabnın ise 2021 yılında açılması planlanıyor.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar son gaz devam ediyor. Vatandaşların açılışını dört gözle beklediği projenin 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

İstanbul'da 2019'da 8 yeni metro hattı açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yapılan metro projeleri ile İstanbul'da ulaşım kolaylaşıyor ve kısalıyor. 2019 yılında mega şehirde 8 yeni metro hattının açılması planlanıyor...

Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son durum!

Çalışmaların hız kesmeden devam ettiği Gayrettepe - Kağıthane- Yeni Havalimanı Metro Hattı 2019'da hizmete açılacak.

Dudullu Bostancı Metro Hattı'nda son durum!

Dudullu Bostancı Metro Hattı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. 11 Nisan 2019'da açılacak olan metro hattı saatte 70 bin kişi taşıyacak.

Dudullu Bostancı Metro Hattı 13 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Anadolu Yakası Raylı Sistem Müdürlüğü, Dudullu Bostancı metro hattını ihaleye çıkardı. Dudullu Bostancı metro ihalesi 13 Ağustos 2015 tarihinde saat 14:00'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek...

2019 metro hattı Haberi

2019 metro hattı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Habertürk'te, İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu. İlçe adayları projelerini, Yıldırım İstanbul vizyonunu anlattı.

Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu programın moderatörlüğünü Binali Yıldırım yaptı. Yıldırım sordu, adaylar anlattı. Binali Yıldırım'da önemli açıklamalar yaptı. 

Binali Yıldırım şunları söyledi; ''Ağva yolunu Kuzey Marmara yoluna bağlıyoruz. Karasu'ya ve Düzce'ye bağlıyoruz. Özellikle Üsküdar-Çekmeköy metro hattı var. Bu metro hattı Türkiye'de ilk Avrupa'da birinci seçildi. Sürücüsüz en üst standartlara sahip metro hattı. Bu Çekmeköy'de kalacak değil. Sancaktepe'ye gidecek. Sancaktepe'deki şehir hastanesine gidecek, bir kol Sultanbeyli'ye  devam edecek. Sabiha Gökçen, Pendik ve Tuzla'ya kadar gidecek. Göztepe, Ataşehir-Ümraniye olacak. Bütün bunları yaptığımız zaman Anadolu yakasında metro raylı sistemde 110 kilometreye ulaşmış olacağız'' dedi. 

Binali Yıldırım İstanbul projelerini anlattı!

Kadıköy'ün ulaşım sorununa...