16 / 04 / 2024

3. Havaalanı fuar alanı

3. Havaalanı fuar alanı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin 43. kuruluş yıldönümünde turizmcilerle buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 3. havalimanının çevresinde 3 milyon metrekarelik bir alanda kongre ve fuar kampüsü kuracaklarını söyledi.

3. havalimanına 200 milyon dolarlık fuar alanı yapılacak!

3. Havaalanı cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Otel zincirlerinin ardından uluslararası oyuncu olan Türk şirketi Asel Expo bölgeye fuar merkezi inşa etmeye hazırlanıyor. Merkez, TÜYAP’ın 3 katı olacak. 

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Hatay’da 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay Antakya'da 52 firmanın katıldığı 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 7 bin metrekare alanda açıldı. Fuara 52 firma katıldı...

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

Lübnanlıların gözü mega projelere yakın arazilerde!

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Ahmet El Khatip, "Kanal İstanbul, 3. Havaalanı gibi mega projelerin çevresinde arazi bakıyoruz." dedi.

3. Havalimanı liman projesi ÇED'e tabi olmayacak!

3. Havaalanı projesine eklenen liman projesi genişletilmesi Çevresel Etki Değerlendirmesi’ne (ÇED) tabi olmayacak.

Danimarka'dan 3. havaalanı açıklaması!

Danimarka Maliye Bakanı Kristian Jensen, İstanbul'da inşaatı süren üçüncü havalimanının kapasitesinin THY tarafından dahi doldurulabileceğini belirtti.

Adana 3. Gayrimenkul Fuarı bugün açılıyor!

Adana’da 3. kez düzenlenen Gayrimenkul Fuarı kapılarını bugün açacak. Adana Gayrimenkul Fuarı, 3 gün sürecek.

Adıyaman 3. İnşaat Yapı Fuarı başladı!

4 gün boyunca sürecek Adıyaman 3. İnşaat Yapı Fuarı başladı. Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, inşaat sektörünün Türkiye'de önemli bir yeri bulunduğunu ifade etti.

3. havaalanının altyapı bağlantıları R&M’e emanet!

İsviçre merkezli Reichle & De-Massari İstanbul’un yeni havaalanının son teknolojiler kullanılarak kurulacak network’ünün kablo altyapı tedariğine başladı.

3. Havaalanı fuar alanı Haberi

3. Havaalanı fuar alanı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (Türsab) İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 43. kuruluş yıldönümü törenine katıldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İTO Başkanı İbrahim Çağlar ile Türsab Başkanı Başaran Ulusoy ve tuzim sektörü temsilcilerinin katıldığı törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’un coğrafi güzellikleri ve tarihi birikimiyle büyük bir turizm potansiyeli taşıdığını söyledi.


Tarihin adeta çeyiz sandığı olan İstanbul’un geçmişte turizmden payını yeteri kadar alamadığını belirten Başkan Kadir Topbaş, “Tarihi İpekyolu’nun ve Roma Yolu’nun kesiştiği bu şehre biz ne kadar katkı sunduysak, İstanbul hak ettiği yere o kadar yaklaştı. Metrosundan altyapısına ve ekolojisine kadar dönüşüm yaşayan modern bir İstanbul var. Turizmde 3 milyondan 12 milyonu aşan bir turist sayısına eriştik. 20 milyonlar hayal değil”...