25 / 04 / 2024

3. havaalanı nereye yapılıyor

3. havaalanı nereye yapılıyor

İstanbul'a yapılacak 3. havaalanının sözleşmesi 20 Mayıs'ta imzalanacak. Peki 3. havaalanı nerede hayata geçecek?

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlar hemen PTT'ye koşun! Tam 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak!

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlara tam tamına 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak. PTT destek ödemelerinde son durum ne? PTT destek ödemeleri için nereye başvurulur? İşte pek çok kişinin yüzünü güldüren o ödeme ile ilgili detaylar...

2023 yılında para nereye akacak? 2,3 trilyon doları yöneten kurumsal yatırımcılar resmen açıkladı! 

Bloomberg, Pekin’den Toronto ve Melbourne’a kadar yönetimlerinde yaklaşık 2,3 trilyon dolarlık toplam varlığı bulunan kurumsal yatırımcıya 2023 senaryoları sordu. Peki 2023'te para nereye akacak? Bir bir açıklandı! Siz de bakın...

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Riskli bina nereye şikayet edilir?

Çevre Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen ‘Riskli Alan’ genelgesi kapsamında riskli binalar 3 ay içinde şikayet edilecek. Peki riskli bina nereye şikayet edilir? İşte tüm merak edilenler...

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

Emlak Konut ile THY'den 3. havalimanına binlerce konut!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım Ortaklığı, THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'ye Arnavutköy Dursunköy'de yer alan 3 milyon 639 bin 117 metrekare büyüklüğündeki arsanın yüzde 50'sini 312,5 milyon TL+KDV nakit bedelle sattı..

Hollanda, Schiphol Havaalanı’nı büyütüyor!

3. havalimanının açılmasıyla transit seyahatte konumu sarsılacak olan Hollanda, Schiphol Havaalanı’nı büyütüyor. Genişletme çalışmaları kapsamında 55 bin metrekarelik bir alana 10 kapılı bir ek terminal de yapılacak. 

Altına dayalı kira sertifikası 3. etap şube listesi!

Altına dayalı kira sertifikasında 3. etap başvuruları ise 9 Nisan'da başlayacak, 13 Nisan'da sona erecek. Peki, altına dayalı kira sertifikası 3. etap başvuruları nereye yapılabilecek? İşte altına dayalı kira sertifikası 3. etap şube listesi..

KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları nereye yapılacak?

Toplam 1508 daireden meydana gelen KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları bugün başladı. Başvurular 18 Nisan'a kadar devam edecek. Peki KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları nereye yapılacak?

Lübnanlıların gözü mega projelere yakın arazilerde!

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Ahmet El Khatip, "Kanal İstanbul, 3. Havaalanı gibi mega projelerin çevresinde arazi bakıyoruz." dedi.

3. Havalimanı liman projesi ÇED'e tabi olmayacak!

3. Havaalanı projesine eklenen liman projesi genişletilmesi Çevresel Etki Değerlendirmesi’ne (ÇED) tabi olmayacak.

Danimarka'dan 3. havaalanı açıklaması!

Danimarka Maliye Bakanı Kristian Jensen, İstanbul'da inşaatı süren üçüncü havalimanının kapasitesinin THY tarafından dahi doldurulabileceğini belirtti.

3. havaalanı nereye yapılıyor Haberi

3. havaalanı nereye yapılıyor


İstanbul'a yapılacak 3. havaalanı tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanları arasındaki yerini alacak. 3 Mayıs tarihinde ihalesi yapılan ve 22 milyar 152 milyon euro teklifle Limak – Cengiz – Mapa – Kalyon (OGG)'nin kazandığı havaalanın sözleşmesi ise 20 Mayıs'ta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda imzalanacak. 


150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak 3. havalanı 3 etaptan oluşacak. 2017'de faaliyete geçmesi planlanan havalimanı için maliyet ise 5 milyar doları bulacak. Peki Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihale bedeli satışı gerçekleştirilen 3. havaalanı nerede


İstanbul'daki mevcut havalimanlarının artan talebe cevap vermemesi sebebiyle hayata geçirilecek 3. havaalanı; İstanbul'un kuzeyinde konumlu olan Arnavutköy'e bağlı Tayakadın, Yeniköy ve Akpınar Köyleri arasındaki 'Kulakçayır' isimli arazinin üzerine...